Succesverhalen

OBY
We beginnen aan iets nieuws! Er was eens een vrijwilligster die het idee had om niet alleen de hondjes in de kijker te zetten die een nieuwe thuis zochten maar om ook de geadopteerde hondjes in de kijker te zetten. En ik mag de spits afbijten… Say What?? Hier gaan we: Ik ben Oby, 9 jaar al 😮 dat geloof je toch niet? Zie ik er niet stralend uit voor mijn leeftijd?! Bij mijn eerste huisje had ik een heel goed baasje en werd er ook goed verzorgd, maar hij ging met een reisbus werken en ik kon niet blijven. Mijn baasje en ik hadden er wel verdriet van hoor. Toen kwam er een nieuw baasje, daar werd ik ook super goed verzorgd en we gingen heel veel wandelen! Dat vind ik super leuk! Helaas wegens omstandigheden kon mijn baasje niet meer voor mij zorgen en moest ik opnieuw een nieuwe thuis zoeken… pff wat was dat zwaar! Want hey op mijn leeftijd zomaar iemand vinden is niet gemakkelijk.  Omdat ik dringend weg moest besloot de enige echte Shana (een van de oprichters van Adopt a staff) mij in huis te nemen, ze was meteen verliefd geworden op mij en ja hoor haar vriend vond het goed! Maar ze hadden wel een kat… Een kat? Wat is dat? Ik vind het toch maar enge beesten. Maar ik leef er wel mee samen, goed van mij he! En hier blijf ik voor de rest van mijn leven! Wat ben ik blij met mijn goudenmandje!!! Oohja iedereen denkt een hond van 9 jaar… zoals ik in begin al zei: dat zou je niet zeggen hoor mocht je mij zien! Ik heb energie voor 1000 man! Als ik nog maar zie dat ze hun wandelschoenen aan trekken en de lits nemen dan weet ik geen blijf met mezelf! Wie houdt er nu niet van wandelen?!

 

Happy birthday to me, Chanel! Oei wisten jullie het dan nog niet? Ik ben vandaag 4 jaar geworden! En ik kon me geen betere verjaardag wensen dan in mijn goudenmandje of zal ik eerder zeggen mijn rode zetel! Kennen jullie mij nog? Ik ben Chanel. Adopt a staff is me komen weghalen omdat mijn baasjes me buiten aan de ketting hadden gelegd… Ik snapte het niet zo goed, vroeger mocht ik toch altijd binnen? Mijn baasje had een nieuwe partner, die was niet zo gek op dieren, dus ook niet op mij. Nochtans heb je mij al eens bekeken?! Geen paniek… Ik werd geadopteerd! En ik mocht ineens binnen slapen en zelfs in de zetel?! Woooow! Dit vind ik echt fantastisch! Ja hoor, ik ben niet meer uit mijn zetel te krijgen, buiten als we gaan wandelen of spelen natuurlijk. Ik hou van mijn touw en mijn bal en mijn piepertjes euhm eigenlijk alles! We gaan ook heel veel wandelen! Meestal ga ik ook 1x de week wandelen samen met mijn nieuw vriendje: Radja! Dat klikt heel erg goed! Ik ben echt super enthousiast als ik hem zie en ik doe niks liever dan kusjes te geven (op zijn mond weliswaar). Hij woont wel niet bij mij, maar hij komt wel veel op bezoek… Oohja hebben jullie gezien dat het vorige week terug sneeuwde?! Joepie-de-poepie!!! Ik hou van sneeuw! Ik leg me gewoon op mijn rug in de sneeuw en shaken maar! Ik ben echt heel rustig in huis en volgens mijn baasje ben ik toch echt een droomhond! Hier mag ik voor altijd blijven… in mijn rode zetel!

Helloo people, Lang geleden dat jullie mij nog gezien hebben he? Ja kijk eens goed… Ik ben het Apex. Ik ben een reu van bijna 3 jaar. Ik heb ook niet zo een mooi verleden, ik kende ook niet veel… een balletje? Wat moest ik daarmee? Loop er zelf eens achter ja! Kauwbenen? Spelen? Ik was heel onzeker, leefde meestal in een bench en gescheiden want ik kon niet meer overweg met de teef ter huizen… nja de meeste stafford eigenaars en liefhebbers weten dat dit helaas kan voorvallen en bij mij gebeurde het ook. Maar toch werd ik geadopteerd, onzeker, wist niet veel, kende niet veel, sloopte en toch mensen die mij verkozen??? Ik kreeg een nieuwe thuis, een nieuw baasje en dus ook een nieuwe naam! En dat vind ik heus niet erg want ik laat niets liever dan mijn verleden achterwegen. Dus sinds ik geadopteerd ben ga ik door het leven als FLEX! Is dat niet stoer?! En hier ben ik dan ook helemaal open gebloeid! Woehoe zalig leven nu! Mijn baasje is heel veel thuis, we gaan elke dag rennen! Ik naast de scootmobiel zalig! Ik ben ook echt een mama’s kindje! Maar ik hou van alle mensen die over de vloer komen! Iedereen wordt even goed onthaald! Mijn nieuwe baasjes zijn echt super blij met mij! Maar ik ook met hen! Ik had me zo een leven niet meer kunnen voorstellen! Ze zijn zo positief en dat geeft mij ook zelfvertrouwen! Ik heb mijn forever home gevonden!
 
Hallo hallo, ik ben Micolo, maar zeg maar gerust Mico hoor. Zoals jullie zien ben ik echt een super knappe bink van 5 jaar oud! Helaas heb ik toch al verschillende huizen gezien, maar om het nu overal een thuis te noemen is veel gezegd, ik werd niet overal even goed behandeld… Ik kan niet met andere honden en vocht dan ook met een andere hond paar huizen terug en werd ik in de kennel gehouden. Na verschillende mislukte adopties en verhuizen, werd ik dan toch geadopteerd! Ik mocht meteen mijn koffertje uitpakken en JA HOOR, daar stond mijn gouden mandje!!! Jullie zullen het misschien niet geloven maar ik woon samen met nog vier staffords in mijn droomhuisje. Omdat ik niet met andere honden kan en ik me ook niet helemaal op mijn gemak voel wanneer er een andere hond in de kamer is, leven we gescheiden. MAAR dit wil niet zeggen dat ik geen luxe leventje leef hoor! Ik heb namelijk het privilege om mee boven op de slaapkamer te slapen en ’s ochtends mag ik ook nog lekker snoezen met mijn baasjes in bed! Ik kan de andere honden wel verdragen, want geef toe we moeten allemaal wel wat verdraagzaam zijn… Wandelen naast elkaar gaat dus wel! Wisten jullie dat Adopt a staff ook kartbandjes verkoopt? Woehoeeee ikke blij want ik vind dat echt suuuuper! Bij ons in de tuin hangt er eentje omhoog, daar wordt ik helemaal gek van! Ik ben ook een echte waterrat! Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen… Elk plasje dat ik zie daar moet ik in gezeten hebben en ik kan niet wachten tot de zomer terug begint, dan kan ik terug genieten van mijn zwembadje en zwemmen in de beken! Hier blijf ik voor altijd en hoef ik mijn koffertje niet meer in te pakken!