Adoptieprocedure

U hebt hier goed over nagedacht en zou graag één van onze viervoeters verwelkomen in jullie gezin? TOP! Dit is waarschijnlijk geen keuze die over 1 nacht ijs is gegaan en u bent hier uiteraard goed op voorbereid, of misschien niet? Dan helpen wij u graag verder met de juiste keuze te maken van hond die bij jullie een gouden toekomst staat te wachten, u mag ons altijd contacteren voor meer info of gewoon om wat meer te weten te komen over de raseigenschappen van deze prachtige honden.

Bent u er helemaal uit dat een stafford of aanverwante bij jullie in het gezin past? Dan volgt hier onze procedure:

  • Je vult eerst het intake-formulier in op de website dat wij achteraf met het bestuur overlopen.
  • Als dat goed is volgt er een huisbezoek, zodat wij wat meer uitleg kunnen geven over de hond waar je interesse naar uitgaat en om jullie wat beter te leren kennen, ook om te kijken waar jullie toekomstige hond zal gaan wonen.
  • Alles goed verlopen? dan volgt er een kennismaking tussen jullie en de hond of meerdere honden waar u interesse voor hebt, soms volgen er meerdere ontmoetingen vooraleer er overgegaan word tot adoptie.
  • Jullie tekenen een adoptiecontract waar bepaalde voorwaarden in vermeld staan en betalen een adoptieprijs aan ons, deze bijdrage is afhankelijk van de leeftijd van de hond.
  • De hond blijft de eerste 2 maanden in proefperiode en daarna mag de hond pas op jullie naam overgezet worden.

Wij blijven uiteraard onze honden opvolgen en er zullen nabezoekjes komen, wij zullen ook af en toe een bericht sturen hoe alles daar verloopt, bij enige problemen of twijfels aarzel dan niet om ons een bericht te sturen! Wij kunnen hier op tijd op inspelen door de juiste hulp te sturen en 9 op de 10 kansen komen we hier zo wel uit.

Hebt u nog vragen stuur ons gerust een bericht of bent u helemaal overtuigd en kunt u zich vinden in onze procedure, aarzel dan niet en vul het intake-formulier in!

Tot snel